WCON ELECTRONICS ( GUANGDONG) CO., LTD

CO. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉΣ WCON (GUANGDONG), ΕΠΕ

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ενημερωτικό δελτίο
Αρχική Σελίδα

WCON ELECTRONICS ( GUANGDONG) CO., LTD

καλής ποιότητας Συνδετήρας επιγραφών καρφιτσών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Συνδετήρας επιγραφών καρφιτσών για τις πωλήσεις
Η ποικιλία προϊόντων του Wcon είναι πολύ πλήρης, έχουν 15 σειρές περισσότερα από 60.000 είδη προδιαγραφών των προϊόντων συνδετήρων ακρίβειας.

—— Ηλιόλουστος

Σε Wcon βρείτε τα προϊόντα συνδετήρων πρέπει να είναι σε θέση να βρούν τι χρειάζεστε, όχι μόνο μια ποικιλία, η ποιότητα των προϊόντων τους είναι πρώτης τάξεως.

—— Anna WANG

Τα προϊόντα Wcon έλαβαν πολλά εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, ο εξοπλισμός παραγωγής είναι επίσης απολύτως άριστος. Το Wcon είναι ο επαγγελματικότερος κατασκευαστής συνδετήρων.

—— Chris zhang

Είμαι Online Chat Now

WCON ELECTRONICS ( GUANGDONG) CO., LTD

1 2 3 4 5 6 7 8
WCON ELECTRONICS ( GUANGDONG) CO., LTD WCON ELECTRONICS ( GUANGDONG) CO., LTD WCON ELECTRONICS ( GUANGDONG) CO., LTD WCON ELECTRONICS ( GUANGDONG) CO., LTD WCON ELECTRONICS ( GUANGDONG) CO., LTD WCON ELECTRONICS ( GUANGDONG) CO., LTD WCON ELECTRONICS ( GUANGDONG) CO., LTD WCON ELECTRONICS ( GUANGDONG) CO., LTD
Εργοστάσιο Εργαστήριο καλωδίων Γραφείο Αίθουσα συνεδριάσεων γραφείο υποδοχής Πανόραμα του νέου εργοστασίου του εργοστασίου Dongguan Διάδρομος κατάστημα συνελεύσεων

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : WCON WCONTEK
Αριθμός Υπαλλήλων : 500~700
Ετήσιες πωλήσεις : 27.5-30 million
Ιδρύθηκε Έτος : 1999
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Η Co. ηλεκτρονικής WCON (Guangdong), ΕΠΕ που καθιερώνεται το Μάιο του 1995 και που βρίσκεται έχει σε κανένα 01A, δρόμος Changxing, περιοχή Ludong, ανθρώπινη κωμόπολη, πόλη Dongguan, Guangdong, με ένα floorage 21000m2 για τις εγκαταστάσεις και 7000m2 για τον κοιτώνα, περίπου 650 υπαλλήλους και το εργαστήριο εργαλείων χρησιμοποιεί τα προηγμένα μηχανήματα για τη στο εσωτερικό παραγωγή των πλαστικών φορμών και των κύβων σφράγισης και για τα τυποποιημένα και προσαρμοσμένα προϊόντα.
Το πλαστικό τμήμα σχήματος χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα των Τύπων των διάφορων χωρητικοτήτων, ενώ το punching τμήμα χρησιμοποιεί 21 μεγάλες τέμνουσες γραμμές και 31 ειδικές τέμνουσες γραμμή για τις καρφίτσες τετραγωνικός-τμημάτων. Το τμήμα συνελεύσεων μετρά περισσότερες από 310 αυτόματες μηχανές συγκέντρωσης.
Το εργαστήριο είναι καλά εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα όργανα για να μετρήσει τις ειδικές απαιτήσεις για την αγορά σύνδεσης και για να πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη απαραίτητη έκθεση δοκιμής.
Το Wcon μπορεί να παρέχει στους πελάτες πάνω από 15 είδη και 20000 διαφορετικούς συνδετήρες προδιαγραφών, δικαίωμα εισαγωγής-εξαγωγής λαβών επιχείρησης, και μέχρι 60% τα προϊόντα εξάγονται στις ευρω-αμερικανικές χώρες.
Το Wcon τίμησε «εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας» «η Κίνα καλά-ξέρει Guangdong εμπορικών σημάτων ν επιχειρηματικό» «Dongguan που διάσημης επιχείρησης εμπορικών σημάτων» «Guangdong την πιστωτική» επιχείρηση επιχείρησης» προϊόντων ονόματος εταηρείας, «παρατηρώντας τη σύμβαση & εκτιμώντας, το μέλος «του κλάδου CECA-συνδετήρων», «την ένωση σχήματος υλικού Dongguan», «την ένωση βιομηχανίας συνδετήρων Shenzhen» και «το ΕΠΙ-διεθνές ηλεκτρονικό βιομηχανικό μέλος ένωσης σύνδεσης».
Από την ίδρυσή της, η επιχείρηση συγκέντρωσε τις προσπάθειές της στα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και την μόνος-καινοτομία. Τα προϊόντα μας έχουν περάσει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 12 εφευρέσεων, και το πρότυπο χρήσης 63 των εθνικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Η επιχείρηση που στράφηκε επίσης στη δημιουργία της στρατηγικής «WCON» και «WCONTEK» διπλός-εμπορικών σημάτων τους, το «WCON» έλαβε μια εγγραφή εμπορικών σημάτων στον κόσμο περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές, και «WCONTEK» έλαβε την εγγραφή εμπορικών σημάτων στην ΕΕ ήδη. Το εμπορικό σήμα «WCON» έχει λάβει «Guangdong διάσημο εμπορικό σήμα» και την τιμή γνωστών «εμπορικών σημάτων της Κίνας» ήδη.
Η επιχείρηση θεωρεί ότι άνθρωποι που εργάζονται υπάρχει μια από τις σημαντικότερες τιμές. Για το λόγο αυτό, φροντίζει για τους υπαλλήλους του που προσπαθούν να δημιουργήσει ένα καλό περιβάλλον εργασίας και αναχώρησης. Τα γραφεία και ο κοιτώνας προσφέρουν τις πολύ καλές εγκαταστάσεις για να κάνουν τους ανθρώπους να αισθανθούν οικεία και κάποια διασκέδαση για το ελεύθερο χρόνο τους, όπως το μπάντμιντον και τα γήπεδο μπάσκετ.
Η Co. ηλεκτρονικής Kunshan Wcon Jiangsu, ΕΠΕ είναι μόνος-χτισμένες εγκαταστάσεις 1000㎡ και με περισσότερους από 200 υπαλλήλους, εξυπηρετεί κυρίως τους πελάτες Ανατολικών Κινών.
Τα προϊόντα συνδετήρων χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανικούς αυτοματοποίηση και τον έλεγχο, έλεγχος δύναμης, έλεγχος της κυκλοφορίας ραγών, ιατρικός εξοπλισμός, αυτοκίνητη ηλεκτρονική, ενοργάνωση, συστήματα ασφαλείας, οικονομικό ηλεκτρονικό, ευφυές σπίτι, ηλιακά φωτοβολταϊκά συστήματα, οπτικοηλεκτρονική των οδηγήσεων, διάφοροι τύποι καταναλωτικών ηλεκτρονικά, τηλεπικοινωνιών και άλλων βιομηχανιών, για να παρέχουν την ακριβέστερη και αξιόπιστη σύνδεση για τους πελάτες.
Επίκτητο Wcon ISO9001, IATF16949 ISO14001, πιστοποιήσεις QC080000 και πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας υγείας επαγγέλματος OHSAS18001. Τα κύρια 15 προϊόντα σειράς επιχείρησης έλαβαν την αμερικανική πιστοποίηση UL & CUL, με το αριθ. E248993, E46999. Όλα τα στοιχεία συμφωνούν με την ΕΕ RoHS και τις περιβαλλοντικές πράσινες απαιτήσεις ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑΣ. Το εργαστήριο εργοστασίων Dongguan είναι UL-εξουσιοδοτημένο βεβαιωμένο εργαστήριο, με το UL εγκρίνετε τον αριθμό: 113185001.

Η αποστολή μας: για να κάνει τη μηχανή λειάνσεως σύνδεσης, πελάτες που ικανοποιούν.
Το όραμά μας: για να γίνει ο καλύτεροι προμηθευτής και ο συνεργάτης στην αγορά λύσης συνδετήρων
Οι τιμές πυρήνων μας: Η παραμονή που στρέφεται, υπερβαίνει τα όριά μας, αναπτύσσει τις win-win σχέσεις.

 

 

το www.wcon.com

Στοιχεία επικοινωνίας
WCON ELECTRONICS ( GUANGDONG) CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Steven Foo

Τηλ.:: 86-769-85358920-6111

Φαξ: 86-769-85358915

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

τερματικό μπλοκ σύνδεσης

Οριζόντιος απέναντι από τη γραμμή 5,08 Pluggable τελικός φραγμός θηλυκό PA66 κατεύθυνσης πράσινος με το αυτί

5.08 βούλωμα στην ενιαία ΕΜΒΎΘΙΣΗ βαθμού υπόλοιπου κόσμου 1*3P180 συνδετήρων τελικών φραγμών, ενιαίο βάρος και οι δύο πλευρές

Ο μπλε ευθύς H=8.4 5p ευρο- τελικός φραγμός PBT με την προστασία 3.81mm SN κάλυψε ROHS

Συνδετήρας τελικών φραγμών πινάκων PCB με 5,08 τύπος πιάτων 90 βαθμού

Επιγραφή συρτών

Τα H=7.90 2,0 κλείνουν ευθύ PA9T επιγραφών 10P το κοντό conncetor UL94V-0 με το μάνταλο συστημάτων εκτίναξης συρτών μαύρο

μαύρο GF UL94V-0 συρτών ΕΜΒΎΘΙΣΗΣ 1.27mm 2*13P Sn Au επιγραφών PA9T άνω του Νι

Το S ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΕΊ 2,0 το σωστό Μαύρο αγγέλου LCP επιγραφών 10P συρτών χωρίς κοντό σύρτη ROHS λογότυπων

Συνδετήρας DIN 41612

Ευρωπαϊκό γκρίζο PCB αρσενικό 96Pin DIN 41612 2.54mm ROHS ΕΜΒΥΘΙΣΗΣ PBT συνδετήρων ευθύ

90°DIP PBT θηλυκό DIN 41612 ανώτατος συνδετήρας τελών πινάκων συνδετήρων 30mΩ για το PCB

Συνδετήρας 2.54mm χαλκού Din41612 φωσφόρων σωστής γωνίας καρφίτσα 3*16

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Συνδετήρας WCON προμηθευτής. © 2017 - 2020 wconconnector.com. All Rights Reserved.